Werelds wonen met een duurzaam randje

Ethisch en esthetisch verantwoord design staat bij mij voorop in elk advies dat ik geef. Door antiek, vintage en nieuw (duurzaam)design samen te brengen ontstaat er een stijlvol interieur afgestemd op jouw wensen en stijl. Een goed interieur is een ode aan vakmanschap, ik adviseer je hier graag in.

''I'm going to make everything around me beautiful, that will be my life.''

Elsie de Wolfe

Pakket 1

Soms is het enige dat je nodig hebt een frisse blik, een nieuw inzicht. Pakket 1 bestaat uit een huisbezoek van minimaal twee uur. Na deze brainstormsessie zit je weer helemaal vol met inspiratie en kan je zelf verder aan de slag met het inrichten van je huis aan de hand van het moodboard en de tips die ik je gegeven heb. Zo simpel kan het zijn. 

(Vanaf €150,- exl.BTW)

Pakket 2

Pakket 2 bestaat uit een huisbezoek waarbij we je woonwensen bespreken. Daarna ga ik aan de slag met het maken van een moodboard, plattegrond en een kleur- en materiaaladvies. Daarnaast krijg je een productlijst (+verkooppunten en prijsindicatie) met alle meubels en accessoires die bij jouw stijladvies passen. Dit alles kom ik op locatie toelichten zodat we er samen naar kunnen kijken.

(Vanaf €750,- exl.BTW)

Pakket 3

Bij pakket 3 gaan we all the way! Een huisbezoek, moodboard, plattegrond,  kleur- en materiaaladvies en een lichtplan. Daarnaast krijg je een productlijst en gaan we samen naar verschillende interieurwinkels waar ik je adviseer bij het maken van de juiste keuzes en combinaties. Ook het inkopen van de meubels, planning, organisatie en afstylen op locatie verzorg ik in dit pakket voor je. Het enige dat jij nog hoeft te doen is genieten van je prachtige interieur.

(Prijs op aanvraag)

Pakket 4

Pakket 4 is een online advies pakket. Ik stuur je een lijst toe met een aantal vragen wat betreft je stijl, woonwensen en de ruimte. Na betaling ontvang je binnen 5 werkdagen het interieuradvies via de mail, compleet met moodboards en tips. Voor een online interieuradvies reken ik €135,- excl. BTW per kamer (dus geen uurtarief). Ideaal voor als je in het buitenland woont of een drukke agenda hebt.

Appartement Den Bosch

''Ongelofelijk wat Anne-Claire in korte tijd visualiseert en wensen doorziet en doorvoelt en weer kan vertalen. Kleuren voor de wanden, mooie duidelijke tekeningen, een shoppinglist... you name it!

Wij zijn overtuigd van haar talent, professionaliteit en inlevingsvermogen met behoud van eigen identiteit. Zoals jezelf zou willen maar dan beter en creatiever."

~ Simone Roeters 

Nieuwbouwhuis Rosmalen

Moodboards

Ben je geïnteresseerd in een interieuradvies, of heb je nog vragen over de mogelijkheden? Twijfel niet om contact op te nemen.

Stuur voor een (offerte)aanvraag het volgende naar Info@anneclairemartens.com

  • Korte omschrijving van het project, wensen & stijl.

  • In welk pakket je geïnteresseerd bent

  • Foto’s en plattegronden van de ruimte(s)

  • Foto’s van meubilair dat je wil hergebruiken (indien van toepassing)

  • Indicatie budget voor project

 

Reiskosten binnen Den Bosch zijn gratis, buiten Den Bosch wordt er

€ 0,20 per kilometer aan reiskosten in rekening gebracht. Voor reistijd buiten Den Bosch reken ik ook een reistijdvergoeding.

Woonkamer Den Bosch

Anne-Claire Martens

Op alle rechtsbetrekkingen van Anne-Claire Martens zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing.

Klik

copyright © 2021 Anne-Claire Martens