top of page

Werelds wonen met een duurzaam randje

Ethisch en esthetisch verantwoord design staat bij mij voorop in elk advies dat ik geef. Door vintage design en duurzaam nieuw design samen te brengen ontstaat er een kwalitatief, tijdloos, eerlijk en uniek ontwerp. 

Een goed interieur is een ode aan vakmanschap, ik adviseer je hier graag in.

''I'm going to make everything around me beautiful, that will be my life.''

Elsie de Wolfe

AnneClaireMartens-70--.jpg

Werkwijze

Eerlijk, kwalitatief en tijdloos vakmanschap zijn de punten die leidend zijn in elk advies. Of je nu kiest voor pakket 1 of 2, we gaan samen opzoek naar een stijl die bij jouw verhaal past. Dat is belangrijk, omdat het de enige manier is waarop je een gezonde omgeving kan creëren waarin jij kunt aarden. En zeg nou zelf, dat is niet teveel gevraagd in de tijd waarin we leven toch?

Allereerst kijk ik met je mee naar wat je al in huis hebt en wilt houden of opknappen. Daarna gaan we opzoek naar unieke stuks, kleuren en natuurlijke materialen die jouw verhaal ondersteunen en aanvullen. Ik werk samen met jonge makers, (vintage)design handelaren en gevestigde merken die eerlijk produceren. 

Heb je vragen? Stuur me vrijblijvend een berichtje voor meer informatie.

Pakket 1

Pakket 1 bestaat uit een huisbezoek waarbij we je woonwensen bespreken. Daarna ga ik aan de slag met het maken van een moodboard, plattegrond en een kleur- en materiaaladvies. Daarnaast krijg je een productvoorstel (+verkooppunten en prijsindicatie) met alle meubels en accessoires die bij jouw stijladvies passen. Dit alles kom ik op locatie toelichten zodat we er samen naar kunnen kijken.

(Vanaf €1490,- exl.BTW)

Pakket 2

Bij pakket 2 gaan we all the way! Een huisbezoek, moodboard, plattegrond,  kleur- en materiaaladvies en een lichtplan. Daarnaast krijg je een productvoorstel en gaan we eventueel samen naar verschillende interieur adresjes waar ik je adviseer bij het maken van de juiste keuzes en combinaties. Ook het inkopen van de meubels, planning, organisatie en afstylen op locatie verzorg ik in dit pakket voor je. Het enige dat jij nog hoeft te doen is genieten van je prachtige interieur.

(Prijs op aanvraag)

Woonhuis Den Bosch

Foto's door Marie-Sol Photography

''Ongelofelijk wat Anne-Claire in korte tijd visualiseert en wensen doorziet en doorvoelt en weer kan vertalen. Kleuren voor de wanden, mooie duidelijke tekeningen, een shoppinglist... you name it!

Wij zijn overtuigd van haar talent, professionaliteit en inlevingsvermogen met behoud van eigen identiteit. Zoals jezelf zou willen maar dan beter en creatiever."

~ Simone Roeters 

"Wauw! In nog geen twee uur wist Anne-Claire ál onze hersenspinsels, pinterestplaatjes en knipsels samen te brengen tot een warm en kleurrijk geheel. Tussendoor trakteert ze op originele stylingtips en vertelt welke duurzame (love it!) interieurmerken perfect bij onze smaak passen. Knap hoe Anne-Claire onze stijl – waarvan wij nog niet eens wisten hoe die eruitzag! – wist te vangen. Na haar bezoek konden we meteen gaan schilderen en meubelshoppen. Een investering die het nog iedere dag waard is!"

~ Rosa Dammers

Slaap-badkamer Den Bosch

Ben je geïnteresseerd in een interieuradvies, of heb je nog vragen over de mogelijkheden? Twijfel niet om contact op te nemen.

Stuur voor een (offerte)aanvraag het volgende naar Info@anneclairemartens.com

  • Korte omschrijving van het project (zakelijk of privé) wensen & stijl.

  • In welk pakket je geïnteresseerd bent

  • Foto’s en plattegronden van de ruimte(s)

  • Foto’s van meubilair dat je wil hergebruiken (indien van toepassing)

  • Indicatie budget voor project

 

Reiskosten binnen Den Bosch zijn gratis, buiten Den Bosch wordt er

€ 0,40 per kilometer aan reiskosten in rekening gebracht. Voor reistijd buiten Den Bosch reken ik ook een reistijdvergoeding.

Woonkamer & Keuken Den Bosch Zuid

Woonkamer Den Bosch

Walk-in Closet Den Bosch