top of page
Keynote

Keynote Speaker

Duurzaamheid. Wat een interessant onderwerp is dat toch! Sinds 2019 ben ik me, als een van de eerste in Nederland, gaan specialiseren in duurzaamheid binnen de interieursector en heb ik al die kennis gebundeld in "Kleine gids, Grote impact". Twee jaar lang heb onderzoek gedaan (met o.a. Milieu Centraal), naar de impact van de interieursector. Tot mijn verbazing was er nog vrijwel niets bekend over dit onderwerp en dat terwijl de impact op de aarde en onze gezondheid zo immens groot bleek te zijn.

 

Het allerliefst deel ik mijn ontdekkingen met iedereen die het horen wil (en ook met mensen die dat niet willen, dat gaat soms gewoon vanzelf). Zowel in de zakelijke als particuliere sector valt er enorm veel te verbeteren en het goede nieuws is: ik kan je vertellen hoe!

"Door haar warme stem hang je meteen aan haar lippen. Anne-Claire vertelt een eerlijk én inspirerend verhaal zodat je vol goede moed de zaal weer kan verlaten. Ze maakt echt verbinding met het publiek"
~ Babette van Laren

Keynote

We willen allemaal wel duurzaam leven, maar soms weten we simpelweg niet waar te beginnen. Gelukkig hoef je niet altijd alles zelf uit te vogelen en kan een gesprek van een paar minuten (of langer dan een uur) genoeg zijn om de eerste (of 20e) stap te zetten naar een duurzamere keuze.

Goed doen en het goed hébben kan samen! Het gaat niet over niets meer mogen, maar om weten wat wel kan en waarom. Iedereen kan bijdragen aan een betere wereld – klanten, consumenten, studenten en burgers. Ik vertel je de feiten, twijfels, mogelijkheden en tips samen met een flinke doses humor en persoonlijke verhalen. Serieuze onderwerpen moeten we menselijk benaderen en laat dat nou precies zijn waar ik goed in ben.

Vragen zoals: "waar kan ik op letten" of "wat zijn de mogelijkheden binnen mijn sector" beantwoord ik voor je. Ik spreek bij bedrijven, kleine en grote organisaties, scholen, merken, events, panels en winkels. Met enthousiasme en passie neem ik je mee op een reis die niet gaat over mitsen en maren, maar over onbegrensde mogelijkheden, moed en menselijkheid.

Keynote

Of je nu een algemene lezing of een op maat gemaakte presentatie voor jouw bezoekers of bedrijf zoekt: we vinden de ideale inhoud die tot de verbeelding spreekt van je publiek.

Ik spreek o.a. over: 

- Ontmoetingen met makers en ambachtslieden

- De "vegan" opties binnen de interieursector

- Het probleem achter "Fast Furniture"

- Wetenschap en duurzaam design

- Mijn duurzame reis en het ontstaan van "Kleine gids, Grote impact"

Of een mix van allemaal!

Bericht ontvangen!

Neem vooral contact met me op als je denkt dat ik een goede toevoeging aan je event kan zijn als keynote speaker!

Ik ben aangesloten bij Speakers Academy, het grootste platform voor sprekers van over de hele wereld. Benieuwd naar mijn profiel? 
 

"Een lezing van Anne-Claire is een must voor iedereen die zich met de interieursector bezig houdt. Haar verhaal is indrukwekkend en komt enorm binnen door haar sterke vertelkracht. De gids is voor mij inmiddels onmisbaar!"
~ Charlotte Garnitsch / Maison Garnitsch

bottom of page