top of page

Kleine gids, Grote impact

Daar is hij dan: dé duurzame interieur gids die jou gaat helpen met het maken van betere keuzes in je interieur. Hij staat bomvol met eerlijke merken (78 maar liefst!), simpele tips, persoonlijke verhalen, inspirerende foto's én ook schokkende feitjes. Dat laatste is nodig, want het is gewoon niet een en al feest. De tijd om het beter te doen, voor jezelf en de aarde, is NU. Download hem gratis onderaan deze pagina.

Voorproefje

Ik hoop dat "Kleine gids, Grote impact" je zal inspireren en dat het een hulpmiddel zal zijn op het moment dat je het nodig hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is je mailadres achterlaten. Ja, en daarna de gids lezen natuurlijk. Maar dat is het leuke gedeelte!

Ben je na het lezen nou net zo enthousiast als ik en wil je me een een vraag stellen/bedanken/sparren of gewoon even kletsen? Dat kan! Ik vind het enorm leuk om jouw mening te horen en met je in contact te komen. Via Instagram, Whatsapp of mail kun je me bereiken. Wil je nog iets extra's doen? Druk dan op                  "pay what you like" knop om een donatie te doen. Je vindt hem ook nog in de mail. Voel je niet verplicht, doe dat alleen als je super, mega, enorm, niet te geloven enthousiast bent. Het wordt enorm gewaardeerd.

Heel veel plezier met lezen!

Ja, je bent er bijna! Vul je naam en mailadres in (geen zorgen, ik beloof dat ik je niet zal gaan stalken) en dan ontvang je binnen een paar minuten een mail met de download link erin.

Geen mail gekregen? Kijk ook even bij je spam.

Go, Go, Go!!

Dank je wel!

Belangrijk om te weten!

Nog even iets wat ik belangrijk vind om te melden:

Deze gids is op geen enkele manier gesponsord door een van de genoemde merken. Ik ben zelf op onderzoek uitgegaan en heb uiteindelijk 78 merken uitgekozen die ik wilde uitlichten. Er is geen samenwerking, gratis product óf sponsoring aan te pas gekomen! 

bottom of page