Werelds wonen met een duurzaam randje

*UPDATE

Onderstaande pakketten zijn door het Covid-19 virus nu ook op afstand uit te voeren. Voel je vrij om contact op te nemen, dan leg ik je vrijblijvend uit wat de nieuwe werkwijze inhoudt. 

Pakket 1

Soms is het enige wat je nodig hebt een frisse blik, een nieuw inzicht. Pakket 1 bestaat uit een huisbezoek van minimaal twee uur. Na deze brainstormsessie zit je weer helemaal vol met inspiratie en kan je zelf verder aan de slag met het inrichten van je huis aan de hand van het moodboard en de tips die ik je gegeven heb. Zo simpel kan het zijn. 

(Vanaf €150,- exl.BTW)

Pakket 2

Pakket 2 bestaat uit een huisbezoek waarbij we je woonwensen bespreken. Daarna ga ik aan de slag met het maken van een moodboard, plattegrond en een kleur- en materiaaladvies. Daarnaast krijg je een productlijst (+verkooppunten en prijsindicatie) met alle meubels en accessoires die bij jouw stijladvies passen. Dit alles kom ik op locatie toelichten zodat we er samen naar kunnen kijken.

(Vanaf €650,- exl.BTW)

Pakket 3

Bij pakket 3 gaan we all the way! Een huisbezoek, moodboard, plattegrond,  kleur- en materiaaladvies en een lichtplan. Daarnaast krijg je een productlijst en we zullen samen naar verschillende interieurwinkels gaan waar ik je zal adviseren bij het maken van de juiste keuzes en combinaties. Het inkopen van de meubels, planning, organisatie en afstylen op locatie verzorg ik in dit pakket ook voor je. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van je prachtige interieur.

(Prijs op aanvraag)

Picture by Anne-Claire Martens

Picture by Anne-Claire Martens

Pakket 4

Pakket 4 is een online advies pakket. Ik zal je een vragenlijst toesturen met een aantal vragen wat betreft je stijl, woonwensen en de ruimte. Na betaling ontvang je binnen 5 werkdagen het interieuradvies via de mail, compleet met moodboards en tips. Voor een online interieuradvies reken ik €120,- excl. BTW per kamer (dus geen uurtarief). Ideaal voor als je in het buitenland woont of een drukke agenda hebt.

 

 

Ben je geïnteresseerd in een interieuradvies, of heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Stuur voor een offerteaanvraag het volgende naar Info@anneclairemartens.com

  • Korte omschrijving van het project, wensen & stijl.

  • In welk pakket je geïnteresseerd bent

  • Foto’s en plattegronden van de ruimte(s)

  • Foto’s van meubilair dat je wil hergebruiken (indien van toepassing)

  • Indicatie budget voor project

 

Reiskosten binnen Den Bosch zijn gratis, buiten Den Bosch wordt er € 0,20 per kilometer aan reiskosten in rekening gebracht. Voor reistijd buiten Den Bosch reken ik een reistijdvergoeding.

Benieuwd naar mijn styling portfolio? Klik dan

''Ongelofelijk wat Anne-Claire in korte tijd visualiseert en wensen doorziet en doorvoelt en weer kan vertalen. Kleuren voor de wanden, mooie duidelijke tekeningen, een shoppinglist... you name it!

Wij zijn overtuigd van haar talent, professionaliteit en inlevingsvermogen met behoud van eigen identiteit. Zoals jezelf zou willen maar dan beter en creatiever."

~ Simone Roeters 

Pictures by Anne-Claire Martens

copyright © 2020 Anne-Claire Martens