Referenties

"Wij hebben met heel veel plezier samengewerkt met Anne-Claire.

Ze straalt rust uit en kan goed luisteren. Hierdoor maakte ze voor ons, makkelijk en snel de vertaalslag naar onze wensen en behoeften. 
Ze schept duidelijkheid in de beginfase van een nieuw idee. Ze is ontzettend creatief, denkt buiten de lijntjes en is een echte aanpakker. Wij zijn FAN!"

~ Laura en Marlou van Rheden,

Koekwaus Den Bosch

Talita
Talita
Talita

press to zoom
Talita
Talita

press to zoom
Talita
Talita

press to zoom
1/2

"Ongelofelijk wat Anne-Claire in korte tijd visualiseert en wensen doorziet en doorvoelt en weer kan vertalen. Kleuren voor de wanden, mooie duidelijke tekeningen, een shoppinglist...

you name it!

Wij zijn overtuigd van haar talent, professionaliteit en inlevingsvermogen met behoud van eigen identiteit. Zoals jezelf zou willen maar dan beter en creatiever."

~ Simone Roeters 

Wauw! In nog geen twee uur wist Anne-Claire ál onze hersenspinsels, pinterestplaatjes en knipsels samen te brengen tot een warm en kleurrijk geheel. Tussendoor trakteert ze op originele stylingtips en vertelt welke duurzame (love it!) interieurmerken perfect bij onze smaak passen. Knap hoe Anne-Claire onze

stijl – waarvan wij nog niet eens wisten hoe die eruitzag! – wist te vangen. Na haar bezoek konden

we meteen gaan schilderen en meubelshoppen.

Een investering die het nog iedere dag waard is!

~ Rosa Dammers

entrepot
entrepot

press to zoom
entrepot
entrepot

press to zoom
entrepot
entrepot

press to zoom
1/2
entrepot

"Anne Claire heeft feilloos in de gaten wat er moet gebeuren in een huis om het een geheel te maken en wat mij vooral aanspreekt is dat ze verschillende stylen met elkaar combineert. Ik vond het waanzinnig om het voorstel te ontvangen en ik heb er een jaar later nog steeds ongelofelijk veel plezier in om er naar te kijken en nieuwe ideeën op te doen. 

Ze komt met suggesties waar ik zelf echt nooit op was gekomen. Een leuke bijkomstigheid is dan ook dat ik nu tal van adresjes ken waar zij de bijzonderste spullen vandaan heeft gehaald. Ik zal zeker in de toekomst nog vaker een beroep op Anne Claire doen!"

~ Marianne Kok

"Door toeval kwamen we in contact met Anne-Claire en dat klikte meteen. Ze heeft ons geweldig goed geholpen met originele ideeën en is goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, heel inspirerend! Ze voelde aan wat onze wensen waren, soms zelf beter dan wijzelf en daardoor keken we altijd uit naar onze afspraken. Als laatste was er de finishing touch en ook daar heeft ze ons positief mee verrast. We wilden warm, wauw en origineel en dat hebben we gekregen.

Kortom, we raden het zeer aan om met Anne-Claire in zee te gaan!"

~ Frank en Anita Tausch

"Anne Claire was aanbevolen door een

collega-bedrijf. Wij waren op zoek naar een fotograaf die van een simpel product tóch een creatieve foto-serie kon maken voor een internet catalogus. Na de intake, ging zij op zoek naar een locatie en leverde een out-of-the-box fotoserie af, waar wij direct mee aan de slag konden. Haar inlevingsvermogen maakte het voor ons snel, effectief en daardoor efficiënt. Van harte aan te bevelen dus!"

~ Ger Schoenmakers,

Bamboo Sleep

Wanderwood
Wanderwood

"Anne Claire is super fijn om mee samen te werken. Ze weet veel van fotografie én interieur en kan zich daardoor goed verplaatsen in de creatieve processen van anderen. Door haar flexibele houding en rustige persoonlijkheid weet ze momenten vast te leggen die een ander wellicht niet had gezien. Ze vertaalt verhalen naar beeld, iets wat voor ons heel waardevol is."

~ Daniël Heijl,

Hutspot Amsterdam

Josemieke
Josemieke

press to zoom
Josemieke
Josemieke

press to zoom
Josemieke
Josemieke

press to zoom
Josemieke
Josemieke

press to zoom
1/3

"Anne-Claire wist precies wat ik zocht voor mijn bedrijfsfoto's. Ik hoefde niets te zeggen, ze begreep me gewoon. Door haar oog voor detail en spontane persoonlijkheid is het een feestje om met haar te werken! Echt een aanrader voor iedereen die adembenemende instagram of productfoto's zou willen."

~ Patricia Kordic,

Cocopat

"Het persoonlijke contact en de constante kwaliteit zorgen voor een fijne onderlinge samenwerking. Wij werken maandelijks met Anne-Claire zodat onze social media zo goed mogelijk uit de verf komt. Ze denkt met ons mee en dat scheelt ons een hoop tijd. We hebben in een paar maanden echt een eigen stijl kunnen neerzetten waar we trots op zijn!"

~ Kevin Oostendorp,

Toasted & Roasted