References

"Wij hebben met heel veel plezier samengewerkt met Anne-Claire.

Ze straalt rust uit en kan goed luisteren. Hierdoor maakte ze voor ons, makkelijk en snel de vertaalslag naar onze wensen en behoeften. 
Ze schept duidelijkheid in de beginfase van een nieuw idee. Ze is ontzettend creatief, denkt buiten de lijntjes en is een echte aanpakker. Wij zijn FAN!"

~ Laura en Marlou van Rheden, Koekwaus Den Bosch

"Door toeval kwamen we in contact met Anne-Claire en dat klikte meteen. Ze heeft ons geweldig goed geholpen met originele ideeën en is goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, heel inspirerend! Ze voelde aan wat onze wensen waren, soms zelf beter dan wijzelf en daardoor keken we altijd uit naar onze afspraken. Als laatste was er de finishing touch en ook daar heeft ze ons positief mee verrast. We wilden warm, wauw en origineel en dat hebben we gekregen.

Kortom, we raden het zeer aan om met Anne-Claire in zee te gaan!"

~ Frank en Anita Tausch

"Het persoonlijke contact en de constante kwaliteit zorgen voor een fijne onderlinge samenwerking. Wij werken maandelijks met Anne-Claire zodat onze social media zo goed mogelijk uit de verf komt. Ze denkt met ons mee en dat scheelt ons een hoop tijd. We hebben in een paar maanden echt een eigen stijl kunnen neerzetten waar we trots op zijn!"

~ Kevin Oostendorp,

Toasted & Roasted

"Anne Claire was aanbevolen door een collega-bedrijf. Wij waren op zoek naar een fotograaf die van een simpel product tóch een creatieve foto-serie kon maken voor een internet catalogus.

Na de intake, ging zij op zoek naar een locatie en leverde een out-of-the-box fotoserie af, waar wij direct mee aan de slag konden. Haar inlevingsvermogen maakte het voor ons snel, effectief en

daardoor efficiënt. Van harte aan te bevelen dus!"

~ Ger Schoenmakers,

Bamboo Sleep

"Ongelofelijk wat Anne-Claire in korte tijd visualiseert en wensen doorziet en doorvoelt en weer kan vertalen. Kleuren voor de wanden, mooie duidelijke tekeningen, een shoppinglist...

you name it!

Wij zijn overtuigd van haar talent, professionaliteit en inlevingsvermogen met behoud van eigen identiteit. Zoals jezelf zou willen maar dan beter en creatiever."

~ Simone Roeters 

"Anne Claire is super fijn om mee samen te werken. Ze weet veel van fotografie én interieur en kan zich daardoor goed verplaatsen in de creatieve processen van anderen. Door haar flexibele houding en rustige persoonlijkheid weet ze momenten vast te leggen die een ander wellicht niet had gezien. Ze vertaalt verhalen naar beeld, iets wat voor ons heel waardevol is."

~ Daniël Heijl,

Hutspot Amsterdam

"Anne-Claire wist precies wat ik zocht voor mijn bedrijfsfoto's. Ik hoefde niets te zeggen, ze begreep me gewoon. Door haar oog voor detail en spontane persoonlijkheid is het een feestje om met haar te werken! Echt een aanrader voor iedereen die adembenemende instagram of productfoto's zou willen."

~ Patricia Kordic,

Cocopat

copyright © 2020 Anne-Claire Martens