top of page

FOR THE LOVE OF ART

jan (WEBSITE)_8.JPG
Portret LOA KLEIN_20.JPG

The
Story

For the Love of Art (LOA)  is een creatieve community die het voortbestaan ​​van traditioneel Europees vakmanschap stimuleert. Hiermee faciliteer ik liefhebbers van unieke kunst en interieurobjecten met verhalen over de mensen achter het product. Ik geloof dat unieke ambachten uit Europa het waard zijn om voort te leven. Niet alleen in de persoonlijke omgeving van ons huis, maar ook voor de toekomstige generaties die ons volgen.

 

De meester ambachtslieden, de ‘holders of knowhow’, zijn de community van LOA.

Met alle artisans heb ik een speciale en persoonlijke band en daar ben ik als founder enorm trots op!

Ik nodig je uit om hun verhalen te lezen en te connecten met alle prachtige producten die ze maken. Ze verdienen stuk voor stuk een speciaal plekje in je huis en hart.

ARTI-POP GALLERY

ArtipopPARTNER-FOTOS_27.JPG
PersFoto_2.JPG

Arti-Pop gallery is ontstaan vanuit de behoefte om zoveel mogelijk makers een podium te kunnen bieden. Met LOA ondersteun ik specifiek ambachtslieden, maar er is nog zoveel moois in de wereld wat gezien mag worden. Bij Arti-Pop is er plek voor elke maker. Schilders, fotografen, vormgevers, keramisten, wevers... Iedereen die met zijn handen creëert is welkom hier. Het concept van Arti-Pop is uniek; we verhuren de galerie voor een vast bedrag en vragen verder geen commissie. We doen ook niet aan concurrentie contracten, daar geloof ik niet in. De exposanten zijn vrij om de galerie te runnen op hun eigen manier, behouden 100% van hun omzet én mogen, als ze dat willen, de volgende week bij de buren exposeren.

 

Ik geloof dat deze manier van werken ervoor zorgt dat kunstenaars en makers echt in hun kracht gezet worden. Met zelfverzekerde makers garanderen we een stevige plek voor de kunsten in de toekomst. Dat is de missie van Arti-Pop. 

The
Story

bottom of page