top of page

About

"Rester, c'est exister,

Mais voyager, c'est vivre!" 

~ Gustave Nadaud

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

In mijn werk breng ik een ode aan vakmanschap. Het is belangrijker dan ooit om bewuste keuzes te maken in ons leven, zowel qua voedsel als mode maar ook in je interieur! Ik geloof in een wereld waarin makers ondersteund worden en vakmanschap voort kan blijven bestaan, die beweging begint bij ons; designers én consumenten.

Kenmerkend voor mijn stijl is een verfijnde uitbundigheid en gedetailleerd ontwerp. Ik sta voor kwalitatief, tijdloos, eerlijk en uniek design. Ik werk samen met merken en designers die duurzaam produceren en ontwerpen voor de toekomst. Natuurlijke materialen, VOS vrije verf en vintage design zijn voor mij aan de orde van de dag. Door mijn kennis te delen met de rest van de wereld hoop ik dat steeds meer mensen een bewustere keuze maken en met hun hart kiezen in plaats van trends te volgen.

 

Ambacht en een ethisch verantwoord design gaan voor mij hand in hand. Met oog voor wat bijzonder en niet alledaags is, help ik om jouw unieke verhaal te vertellen. Zo creëren we samen een fijn thuis voor jou en een toekomst voor vakmanschap in een gezonde wereld.

Ik heb een onvoorwaardelijke passie voor creëren. Laten we elkaar ontmoeten. 

Lieve groet,

Anne-Claire 

Een greep uit mijn opdrachtgevers:

VT-wonen, Milieu Centraal, Zooitje geregeld,
Speakers Academy, Hutspot, Fest Amsterdam,
Contronics Engineering B.V., By Mölle, LiveLight

Foto's door Marie-Sol Photography & Studio Olijf

bottom of page