About

Anne-Claire
Anne-Claire

Anne-Claire
Anne-Claire

Anne-Claire
Anne-Claire

Anne-Claire
Anne-Claire

1/3

"Rester, c'est exister,

Mais voyager, c'est vivre!" 

~ Gustave Nadaud

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

In mijn werk breng ik een ode aan vakmanschap. Het is belangrijker dan ooit om bewuste keuzes te maken in ons leven, zowel qua voedsel als mode maar ook in je interieur! Ik geloof in een wereld waarin makers ondersteund worden en vakmanschap voort kan blijven bestaan, die beweging begint bij ons; designers én consumenten.

 

Ik werk samen met merken en designers die duurzaam produceren en ontwerpen voor de toekomst. Natuurlijke materialen, VOS vrije verf en tweedehands design zijn voor mij aan de orde van de dag. Door mijn kennis te delen met de rest van de wereld hoop ik dat steeds meer mensen een bewustere keuze maken en met hun hart kiezen in plaats van trends te volgen.

 

Ambacht en een ethisch verantwoord design gaan voor mij hand in hand. Met oog voor wat bijzonder en niet alledaags is, help ik om jouw unieke verhaal te vertellen. Zo creëren we samen een fijn thuis voor jou en een toekomst voor vakmanschap in een gezonde wereld.

Kenmerkend voor mijn stijl is een verfijnde uitbundigheid en gedetailleerd ontwerp. Ik sta voor onverwacht, authentiek en een persoonlijke aanpak. Zowel bij een fotocampagne of interieur design adviseer ik in het maken van een smaakvolle en bewuste keuze.

Ik heb een onvoorwaardelijke passie voor creëren. Laten we elkaar ontmoeten. 

Lieve groet,

Anne-Claire