top of page

Ik ben een curator, ondernemer, kunstenares, spreker, connector en liefhebber van alles handgemaakt. Ik geloof in een wereld waarin makers ondersteund worden en vakmanschap voort kan blijven bestaan. Ik geloof in een toekomst waarin we kunst en ambacht opnieuw leren waarderen en weer weten wat de bron is van ons bestaan. We leven bij de gratie van verbinding. Met andere, met onszelf en met het (on)zichtbare waarmee we omringd zijn.

Zowel met For the Love of Art, Arti-Pop gallery en mijn eigen kunst streef ik naar een verbinding tussen maker, product en verzamelaar. Die connectie is van onschatbare waarde en als je het mij vraagt de enige oplossing voor een duurzame toekomst. Hoe meer we connecten, hoe bedachtzamer we koper, hoe waardevoller dat wat we kopen is. 

Ik ben een autodidact en houd niet van regels. Kleuren buiten de lijntjes geeft een breder perspectief en dat motto heeft me tot nu toe precies naar de plekken geleid waar ik hoor te zijn. Creëren vanuit mijn hart is wat ik het liefste doe en ik hoop jou daarmee te kunnen inspireren.

Als je vragen hebt over mijn kunst of over een van de ondernemingen die ik op heb gezet, dan schroom niet om me een berichtje te sturen. Ik vind het leuk om met je in contact te komen en te praten over wat er, als we groot mogen dromen, mogelijk zou zijn!

With Love,

Anne-Claire 

 

instagram / @anneclairemartens

facebook / @anneclairemartensstyling

pinterest  / @anneclairemartensstyling

linkedin / @anneclairemartens

Kvk 6464 1244

Foto's door Marleen Serné & Studio Olijf

HALLO

Anne-Claire _35.jpg

LEUK ALS JE ME
HIER WILT VOLGEN!

bottom of page